Hieronder vind je het formulier wat je aan het einde van ieder coachingsgesprek invult. Het helpt ons beiden op koers te blijven en om eventueel ons koers tijdig te kunnen verleggen. Vul het in en klik op verzenden. De gegevens worden hier niet opgeslagen en uitsluitend via mail verzonden (aan mij en aan uzelf).

Niet elk gesprek is hetzelfde. Wees zo eerlijk en kritisch mogelijk wat je van het gesprek vond. Hierdoor halen we meer uit de sessies en bereiken we sneller het door jou verlangde resultaat. Ik streef er altijd naar om aansluiting te houden bij wat belangrijk voor jou is, hiertoe zijn de doelstellingsvragen opgenomen. Gebruik bij conclusies een paar zinnen of kernwoorden. Zorg dat de doelen concreet en haalbaar voor jezelf zijn. De gesprekspunten/ aandachtspunten/ onderwerpen kunnen nu anders zijn dan tijdens het gesprek, dat is niet erg. Tijdens het volgende gesprek kunnen nieuwe punten uiteraard nog worden ingebracht.

Het is goed om bij het invullen, stil te staan bij de volgende punten:
  • wat is allemaal aan de orde geweest;
  • wat is je in het bijzonder bijgebleven en wat sprak je aan;
  • kun je nu zaken ook anders kunt/wilt bekijken en hoe;
  • wat wil je in de praktijk hiermee doen en hoe wil je dat aanpakken;
  • welke vragen heb je nog.

Als je tevreden bent met mijn inzet en de resultaten die je boekt, zou je dan je ervaring over mij en over mijn bedrijf willen delen bij -aanbevelen-.

Bij ons is uw privacy gewaarborgd. Alle communicatie wordt automatisch encrypted.
Wij gebruiken uitsluitend cookies om onze website te kunnen verbeteren en maatwerk dienstverlening te kunnen leveren.