Afbeelding ontbreekt
Persoonlijke coaching en mental coaching is gericht op het verdiepen van het bewustzijn van u als coachee voor wat betreft de effecten van uw eigen gedrag. De bedoeling is dat u in beweging komt. Personal coaching is de coachee leren te leren.

Het is meer dan alleen training en coaching gericht op o.a. assertiviteit, time management, communicatie, conflicthantering, persoonlijke effectiviteit.

Als u wilt werken vanuit uw kwaliteiten en uw kracht dan is het personal coachingstraject een goede keuze. Als personal coach prikkel en stimuleer ik mensen om het maximale uit zichzelf te halen en meer zelfvertrouwen te krijgen Door middel van het verder ontwikkelen van vaardigheden, meer zelfvertrouwen te krijgen en het ontdekken van persoonseigenschappen, wordt de persoonlijke groei bevorderd.

Het werken aan bijvoorbeeld werkstress is iets wat niet vanzelfsprekend is. Soms heb je een sparringspartner nodig of een spiegelmaatje om te ontdekken waar jouw valkuilen zitten.

Persoonlijke coaching is geen éénrichtingsverkeer. Van mij als persoonlijke coach kunt u er vanuit gaan dat ik met deskundigheid, respect en oprechte belangstelling aanknopingspunten en leerstof aanreik waardoor, persoonlijke prestaties worden verbeterd. Personal coaching gesprekken hebben effect op het dagelijkse leven, zowel op het werk als privé. Het zet u aan het denken, het brengt u in beweging. Een belangrijke voorwaarde voor het slagen van het coachtraject is dat u uw verantwoordelijkheid neemt en uw vermogen tot zelfsturing stimuleert. Dit wil zeggen dat u geen 'volger' bent maar dat u kiest, bepaalt en zelf beslist.

Bel of mail ons voor meer informatie/ een afspraak of maak online een afspraak.
Vraagstukken Persoonlijke coaching
De inhoud is niet beschikbaar.
Leerdoelen Persoonlijke ontwikkeling
[-]

06-15034721

0528-522142

Contactgegevens opslaan

06-15034721

0528-522142

Contactgegevens opslaan

Laatste pagina update: 17 September 2019

Wij scoren een 9.2 van 10 berekend uit 434 reviews van klanten.

Bij ons is uw privacy gewaarborgd. Alle communicatie wordt automatisch encrypted.
Wij gebruiken uitsluitend cookies om onze website te kunnen verbeteren en maatwerk dienstverlening te kunnen leveren.