Dag,

Je bent gevraagd om feedback te geven door middel van dit formulier.


Vul alle vragen zo zorgvuldig en eerlijk mogelijk in. Eerlijke feedback helpt om echt inzicht te krijgen in de sterke en minder sterke punten. Daarmee maak je het mogelijk om hem/ haar te laten groeien in de persoonlijke ontwikkeling. Alle kennis begint met zelfkennis nietwaar? Hoe eerlijker je bent hoe meer de feedback ontvanger er aan heeft.

Alle velden met een rode ster zijn verplicht om in te vullen.

Sommige vragen lijken erg op een eerder gestelde vraag (en vanuit een andere invalshoek), als je niets (meer) weet mag je de vraag overslaan.

De antwoorden gaan rechtstreeks naar Walda Coaching via een beveiligde mailverbinding en worden op een respectvolle wijze besproken met de feedback ontvanger. Ook ontvang je zelf een afdruk in je eigen mailbox via dezelfde beveiligde mailverbinding voor je eigen administratie.

Het is mogelijk om aan te geven of je deze feedback anoniem wilt geven, vink hiervoor het juiste veld aan. Dan worden de resultaten anoniem besproken. Let wel dat anonieme feedback minder waardevol is en ook iets zegt over jullie relatie. Het is beter om eerlijk te zijn.