Dag,

Je bent gevraagd om feedback te geven door middel van dit formulier.


Vul alle vragen zo zorgvuldig en eerlijk mogelijk in. Eerlijke feedback helpt om echt inzicht te krijgen in de sterke en minder sterke punten. Daarmee maak je het mogelijk om hem/ haar te laten groeien in de persoonlijke ontwikkeling. Alle kennis begint met zelfkennis nietwaar? Hoe eerlijker je bent hoe meer de feedback ontvanger er aan heeft.

Alle velden met een rode ster zijn verplicht om in te vullen.

Sommige vragen lijken erg op een eerder gestelde vraag (en vanuit een andere invalshoek), als je niets (meer) weet mag je de vraag overslaan.

De antwoorden gaan rechtstreeks naar Walda Coaching via een beveiligde mailverbinding en worden op een respectvolle wijze besproken met de feedback ontvanger. Ook ontvang je zelf een afdruk in je eigen mailbox via dezelfde beveiligde mailverbinding voor je eigen administratie.

Het is mogelijk om aan te geven of je deze feedback anoniem wilt geven, vink hiervoor het juiste veld aan. Dan worden de resultaten anoniem besproken. Let wel dat anonieme feedback minder waardevol is en ook iets zegt over jullie relatie. Het is beter om eerlijk te zijn.Hierboven staat ingevuld aan wie de feedback gericht is. Hieronder staan je eigen gegevens.

Geef bij elk van de volgende vragen je feedback. Hoe eerlijker hoe beter.

Een kwaliteit of talent is het vermogen om iets heel goeds te kunnen, een bekwaamheid of begaafdheid. Schilderen is bijvoorbeeld een talent, denk maar aan Rembrandt of Picasso, of een talent voor acteren. Daadkracht en creativiteit zijn voorbeelden van kwaliteiten.

Competenties zijn kennis en vaardigheden. Competenties zijn niet aangeboren maar ontstaan door intensief en doelbewust oefenen. De Engelse taal leren is bijvoorbeeld een competentie, of een studie volgen, zoals een MBA behalen.

Goed kunnen communiceren is de basis van iedere relatie, zowel zakelijk als privé.

Wat zijn verder nog sterke kanten van hem/haar?

Iedereen heeft één of meerdere blinde vlekken die niet zichtbaar zijn voor hem/ haarzelf, maar wel voor een ander.

Welke werkomgeving en werkgerelateerde situtaties zijn (on)geschikt.

Iets vergeten mee te delen in deze feedback? Gebruik dan deze ruimte voor overige tips en verbeterpunten.

Alert!

Voor ons is uw privacy belangrijk. Wij beveiligen automatisch alle communicatie en gebruiken uitsluitend cookies voor het verbeteren van de website.