Voor het maken van een afspraak, maakt u keuze voor datum en tijdstip in onderstaande formulier. (Vul voorafgaand aan het eerste gesprek het intakeformulier in. Met dit formulier kunnen we het gesprek efficiënter benutten.) Na het invullen van uw gegevens is uw afspraak ingepland. Mocht een geplande afspraak door omstandigheden niet door kunnen gaan, kunt tot 48 uur voorafgaand aan de afspraak, nog kosteloos annuleren.
(Een klein moment graag, terwijl de actuele agenda wordt opgevraagd).
Kies uw gewenste afspraak soort in de lijst. U kunt uw keuze maken uit meerdere afspraak soorten. Per afspraak soort is de duur verschillend.

Vul voorafgaand aan het eerste gesprek het intake-formulier op onze website in. Met het intake-formulier kunnen we het gesprek efficiënter benutten.

Na het invullen van uw gegevens is uw afspraak ingepland.

NB: Voor de avonden en weekenden geldt een toeslag.

Zit uw gewenste afspraak mogelijkheid er niet tussen of u wilt u liever via onze mail afstemmen naar de best passende mogelijkheid, dan is dit ook mogelijk. Daarnaast kunt u uiteraard ook in de oude afsprakenmodule uw afspraak inplannen.

Voor ons is uw privacy belangrijk. Wij beveiligen automatisch alle communicatie en gebruiken uitsluitend cookies voor het verbeteren van de website.