Stacks Image 9796
In gespreks-sessies van ongeveer 20 of 30 minuten, kunnen u, uw klanten, cliënten, collega's en of medewerkers, dilemma's of vragen vertrouwelijk bespreken. In het coachgesprek geef ik feedback, inzichten en adviezen en functioneer ik als klankbord.

Speedcoaching is een effectieve manier om inspiratie op te doen en om te kunnen sparren over grote en kleine dilemma’s.

Op uw verzoek en in overleg, worden speedcoach sessies gehouden. Dit kan op beurzen (beleef, spiritueel, zorg), workshops of binnen bedrijven en instellingen. Deze sessies hebben als doel om laagdrempelig gebruik te kunnen maken van coaching (zowel personal coaching, teamcoaching als executive coaching).

In een dag of dagdeel van 1 tot enkele uren (in overleg) worden speedcoach sessies van 20 of 30 minuten gehouden (met uitloop van 5 minuten), waarbij u, uw klanten, cliënten, collega's en of medewerkers in een gesprek, dilemma's of vragen vertrouwelijk kunnen bespreken. In het coachgesprek geef ik feedback, inzichten en adviezen en functioneer ik als klankbord. En aan het eind heeft iedereen gegarandeerd nieuwe en verrassende inzichten over zichzelf en over zijn of haar kansen en mogelijkheden.

Afhankelijk van de verwachting en behoefte van de coachee kan de speedcoachsessie ook meer informeel zijn met een hoge fun-factor. Dan combineer ik kennis en kunde met verrassing en humor. Persoonlijke groei is fijn en mag tegelijk een leuke belevenis zijn.

Bij voorkeur geef ik deze sessies in een afgeschermde ruimte vanwege privacy en concentratie.

Als professionele coach geef ik graag speedcoaching sessies.

06-15034721

0528-522142

Contactgegevens opslaan

06-15034721

0528-522142

Contactgegevens opslaan

Laatste pagina update: 17 September 2019

Wij scoren een 9.2 van 10 berekend uit 434 reviews van klanten.
speedcoaching, speed coaching, coaching speed, snel coachen, coachen snel, kort coachen, coachen kort, workshop speed coaching, speed coachen, speedcoachen, workshop speedcoachen, workshop speedcoaching

Bij ons is uw privacy gewaarborgd. Alle communicatie wordt automatisch encrypted.
Wij gebruiken uitsluitend cookies om onze website te kunnen verbeteren en maatwerk dienstverlening te kunnen leveren.