Afbeelding ontbreekt
Teamontwikkeling is maatwerk en moet afgestemd worden op het bedrijf en het betreffende team. Een HR-team benader je anders dan een management-team of team van monteurs. Niet iedere activiteit, ontwikkelingsstrategie of benadering is passend.

Een bedrijf staat voor heel wat uitdagingen en heeft er dus alle baat bij dat de werknemers effectief en efficiënt samenwerken, betrokken zijn en het gevoel hebben dat ze erbij horen. Teamontwikkeling omvat onder anderen een analyse van de teamdoelstellingen, waar deze aansluiten bij de bedrijfsdoelstellingen en welke rol alle medewerkers hierin hebben.

In een veranderende omgeving zijn veel aspecten van invloed op het resultaat. Persoonlijke behoeften spelen een belangrijkere rol dan managers over het algemeen denken. Een veranderproces gaat om het meenemen van medewerkers in de gewenste bedrijfskoers, welke weer afhankelijk is van de wensen en behoeften van de klant. Wil je als bedrijf blijven bestaan moet je blijven aansluiten bij de behoefte van de klant.

Beter samenwerken door elkaars talenten te (er)kennen.
Elk individu heeft een eigen persoonlijkheid en andere competenties en heeft ieder zijn/haar eigen meerwaarde voor de organisatie. Deze grote diversiteit, verschillen en overeenkomsten kunnen tegelijk een bron van conflicten zijn. Tijdens teamontwikkeling krijgen zij in groepjes een aantal hindernissen, uitdagingen en andere raadsels voorgeschoteld. De doelen zijn eigenlijk alleen samen te bereiken. Ze moeten dus eigenlijk wel samenwerken.

Neem contact op bij vragen en voor begeleiding bij een succesvol, effectief en efficiënt team.
Vraagstukken teamontwikkeling

06-15034721

0528-522142

Contactgegevens opslaan

06-15034721

0528-522142

Contactgegevens opslaan

Laatste pagina update: 17 September 2019

Wij scoren een 9.2 van 10 berekend uit 434 reviews van klanten.

Bij ons is uw privacy gewaarborgd. Alle communicatie wordt automatisch encrypted.
Wij gebruiken uitsluitend cookies om onze website te kunnen verbeteren en maatwerk dienstverlening te kunnen leveren.