Ik zoek hulp om mijn nieuwe uitdaging te vinden

Ik ben meer dan 10 jaar zelfstandig ondernemer. Ik had samen met een familielid een half dozijn winkels waarvan we er in de loop van de tijd een aantal hebben verkocht.

Ik sta op het punt om de resterende winkels te verkopen en iets anders te gaan kopen of te gaan doen. Ik kom er zelf niet uit en heb veel goedbedoelde gesprekken gevoerd in mijn omgeving. Ik zoek professionele hulp om er achter te komen waar ik mijn nieuwe uitdaging kan vinden, wilt u mij hierin begeleiden?

Ik wil van mijn grote onzekerheid af.

Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen om van mijn grote onzekerheid af te komen, of in ieder geval sterk te verminderen. Mijn onzekerheid is verergerd in mijn werk en daarom heb ik moeite met solliciteren.


Vrouw, 26 jaar.

I feel confused and lost about my career choice.

I feel confused and lost about my career choice.


project coordinator, 45 jaar.

Ik loop vast wat betreft mijn loopbaan.

Ik loop vast wat betreft mijn loopbaan. Ik werk nu 3,5 jaar als personeelsconsulent en heb het eigenlijk nooit echt naar mijn zin gehad. Ik solliciteer maar kom niet verder en sta nu op het punt om ontslag te nemen.


Wilt u mij begeleiden bij mijn zoektocht

Ik loop vast wat betreft mijn loopbaan

Ik loop vast wat betreft mijn loopbaan. In mijn huidige baan heb ik het eigenlijk nooit echt naar mijn zin gehad. Ik solliciteer maar kom niet verder en sta nu op het punt om ontslag te nemen.

vrouw 28 jaar

Ik heb op het moment het idee niet meer helemaal op mijn plek te zitten.

Ik heb op het moment het idee niet meer helemaal op mijn plek te zitten. Mijn vraag is dan ook of u mij kunt begeleiden het juiste pad met einddoel te vinden.

Ik loop vast in mijn keuze om met mijn huidige beroep / werkgever verder te gaan of een andere weg in te slaan

Ik loop vast in mijn keuze om met mijn huidige beroep / werkgever verder te gaan of een andere weg in te slaan. Ik heb geen idee hoe ik tot een goede keuze kom en hier ook naar ga handelen

Ik zit al een tijdje niet goed in mijn vel en ben behoorlijk onzeker over mijn eigen kunnen.

Ik zit al een tijdje niet goed in mijn vel en weet niet goed welke stappen ik moet zetten om naar een uitdagende functie te gaan. Ik ben te lang werkzaam geweest in dezelfde functie en heb moeite om over te stappen naar een andere functie. Extern spreekt mij aan maar durf mijn vast dienstverband hiervoor niet op te zeggen. Daarbij ben ik behoorlijk onzeker over mijn eigen kunnen. Ik heb de neiging om deze frustratie / stress weg te nemen door te gaan eten / drinken. Ik kan in gevallen van stress vrij primair reageren. Recent is bij mij een melanoom verwijderd en dat heeft mij niet stabieler gemaakt en heb moeite om mijn lijf weer te vertrouwen.

Hoe voer ik het juiste sollicitatiegesprek zodat je aangenomen wordt en je kansen vergroot

Heb een goede brief en CV, wordt ook vaak uitgenodigd voor 1e en 2e gesprekken maar tot een baan leidt het niet.
Momenteel werk ik tijdelijk als drukker (grafische branche) in Drenthe. Maar hier wil ik graag zo spoedig mogelijk weg en op zeer korte termijn weer aan de slag als commercieel medewerker of accountmanager.

Ik ben op zoek naar iemand die exact weet hoe je het juiste sollicitatiegesprek voert en dan aangenomen wordt. Wilt u mij begeleiden?

Over mijzelf.
Ben een man, 32 jaar
Hoogste opleiding MBO4

Ik wil leren om een goede motivatiebrief te schrijven en beter mezelf te presenteren

Ik zou graag willen leren om een goede motivatiebrief te schrijven en om mezelf te leren presenteren tijdens een sollicitatiegesprek voor een vervolgopleiding op het hbo met decentrale selectie.

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 22
Opleiding: MBO

Ik wil graag mijn communicatie vaardigheden verbeteren.

Ik wil graag mijn communicatie vaardigheden verbeteren. voornamelijk als er problemen zijn die opgelost moeten worden loop ik tegen barrières aan. ik wil graag door ontwikkelen maar door ¨communicatie verstoring¨ ondervind ik hier hinder van, er is een gevoel ontstaan dat er een vergroot glas op mij ligt.


Mede eigenaar nationaal en internationaal bedrijf, man, 39 jaar

​Loopbaancoach gezocht: ik werk onder mijn niveau, moet ik verder studeren, voor een baas werken of zodra het mogelijk is geleidelijk eigen baas worden?

Ik verveel me op mijn werk en werk naar mijn gevoel momenteel onder mijn niveau.

Ik ben in het bezit van een mbo scheepsbouwkundige diploma. Nu ben ik aan het overwegen om een hbo scheepsbouw te gaan volgen. Dit in verband met het starten van een eigen onderneming (wat lastig is te combineren met een studie). Maar ik twijfel of een studie wel zo'n zinvolle zet is, aangezien ik hoe dan ook uiteindelijk eigen baas wil worden in de jachtbouw sector.

24 jaar, man, CNC bediener

Ik zoek een andere baan na ontslag

Per 1 juli wordt mijn functie van KAM-manager opgeheven en volgt ontslag. Naast mijn werk ben ik ook vrijwilliger bij de brandweer.

Ik ben 45 jaar en zoek nu een andere baan. Ik denk dat ik solliciteren zelf wel redelijk kan, maar ik vind het nu goed om te kijken op welke vacatures ik het beste kan reageren. Graag wil ik daarbij begeleiding met name ook om te kijken wat het beste bij mij past en waar de meeste mogelijkheden voor mij liggen. Ik kijk nu naar vacatures bij de overheid / brandweer / handhaving / toezicht. Ik denk dat dit mij wel ligt.
De loopbaancoaching zal tot een bepaald bedrag, vergoed worden door mijn werkgever.
Man, MAVO, cursussen (oa Middelbare Veiligheidskunde en brandweer opleidingen)

Wat zijn mijn mogelijkheden ondanks mijn succesvolle bedrijf

Ik ben al enige tijd op zoek naar een loopbaancoach die mij kan helpen om verder te kijken dan datgene waar ik al enkele jaren mee bezig ben. Op advies van vrienden ben ik bij u terechtgekomen.

Ondanks het succes van mijn bedrijf vraag ik regelmatig af of ik nog wel op de goede weg ben. Ik zou graag van een buitenstaander een objectief beeld krijgen van wat mijn mogelijkheden zijn. Ik ben best tevreden met de huidige situatie, maar gezien mijn leeftijd (45 jaar) wil ik nu kijken wat ik eventueel anders zou kunnen gaan doen, want op een later moment zal dat waarschijnlijk niet meer gaan.

Hulp gevraagd voor assertiviteitstraining

Zou u ons willen begeleiden/ cursus geven in assertiviteit.

Wij zijn een groep aan familie en vrienden die helaas allen werkzoekende zijn. Wij zijn overdag gezamenlijk actief en helpen elkaar. Wij lopen toch tegen wat dingen aan waar we zelf niet uitkomen en daar graag hulp bij hebben. We treffen namelijk dagelijks personen, zowel bij de gemeente, in onze omgeving en ook bij sollicitatie gesprekken waardoor we het gevoel krijgen dat we "het kaas van het brood laten eten". We staan snel sprakeloos of weten gewoonweg onvoldoende te reageren. Ook ontbreekt het ons aan kennis om het gevoel te verminderen dat ze ons te slim af zijn geweest.

We balen hiervan en willen graag begeleiding hierbij.

Outplacementcoach voor verkoopmedewerker

Kunt u mij helpen om weer opnieuw een baan te vinden nadat ik meer dan 25 jaar bij mijn huidige werkgever heb gewerkt. Toelichting Ik ben sinds een jaar werkloos. Ik heb ontslag gekregen door een verschil van inzicht over diverse zaken. Ik zou heel graag weer willen werken. Het soort werk is voor mij niet belangrijk.

Show more posts

Voor ons is uw privacy belangrijk. Wij beveiligen automatisch alle communicatie en gebruiken uitsluitend cookies voor het verbeteren van de website.