​In mijn communicatie loop ik tegen problemen aan. Daarbij vind ik het niet makkelijk te weten en kiezen wat ik zelf wil, belangrijk vind, en dit af te stemmen op mijn omgeving.

In mijn communicatie loop ik tegen de onderstaande problemen aan. Daarbij vind ik het niet makkelijk te weten en kiezen wat ik zelf wil, belangrijk vind, en dit af te stemmen op mijn omgeving. Ik twijfel, wil niet de verkeerde keuzes maken. Mijn partner geeft aan dat ik teveel op mijzelf gericht ben en niet omgevingsbewust. Ik voel dit anders, maar denk dat hij gelijk heeft. Om mij heen verlies ik mensen/contacten. Dus ergens doe ik iets niet goed, want dit is niet wat ik wil.

Hoe geef ik de ander ruimte, laat ik mijn negatieve gedachten gang los. - - Hoe zorg ik ervoor dat de ander zijn verhaal kan vertellen en zich gehoord voelt, het niet op mijzelf betrek en daardoor afwijk van het verhaal van de ander.

Hoe blijf ik op meta niveau.

Hoe laat ik de ander weten wat ik wil zonder hem tekort te doen. (oordelen/aanvallen)

Hoe kom ik in beweging, van denken tot handelen.

Voor ons is uw privacy belangrijk. Wij beveiligen automatisch alle communicatie en gebruiken uitsluitend cookies voor het verbeteren van de website.