De toegang tot een coach is vrij toegankelijk, een verwijzing is niet nodig.


Tarieven


Tarief particulieren
Vanaf € 75,- per uur

  • eCoaching € 10,- per 10 minuten (telefonisch)
  • Avondtoeslag: € 10,- per uur
  • Weekendtoeslag: € 15,- per uur
  • Loopbaanbegeleiding (inclusief perspectief onderzoek) 5 sessies (€ 650,-) (levensloop, interesses, persoonlijkheid, werkervaring, studie etc)
  • Verkenning loopbaanbegeleiding (€ 275,-) (CV en motivatiebrief check, sector en beroepenscan, open sollicitatie begeleiding)Tarief bedrijven
Tarief op aanvraag


Aanvullende producten en diensten
Schriftelijke rapportage
Groepen korting is mogelijk vraag naar de voorwaarden
Training Sales & Verkoop
Training Psychologische gespreksvoering


Zorgverzekering & Vergoedingen
Via:
  • Werkgever
  • ARBO-dienst
  • Belasting
Tab 1
Via de werkgever
Een werkgever heeft in de meeste gevallen een opleidingsbudget per medewerker. In het algemeen zijn de kosten voor een cursus vele malen hoger dan die van een maatwerk-coachtraject. Een coachtraject is effectiever en toegesneden op de persoon. Informeer bij uw werkgever, leidinggevende of personeelszaken.
Tab 2
Via de ARBO-dienst van uw bedrijf
Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om deze kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. (Bijvoorbeeld in het kader van burn-out preventie en voorkoming van langdurig ziekteverzuim. Neem hiervoor contact op met uw bedrijfsarts of ARBO-dienst.
Tab 3
Via de belasting
Particulieren kunnen de kosten voor coaching, training en begeleiding inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Doel van de coaching, training en begeleiding moet gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het verwerven van of behouden van inkomen uit arbeid.
Voor zelfstandige ondernemers zijn de kosten aftrekbaar als bedrijfskosten.

Als particulier, werkgever en ondernemer kunt u de kosten (incl. BTW) voor loopbaanadvies als studiekosten aftrekken, als er sprake is van een leertraject waar u kennis op doet onder begeleiding of toezicht. U krijgt dan 30% tot 50% terug bij de aangifte inkomstenbelasting. Er moet voor de aftrekbaarheid altijd verband bestaan met inkomensverwerving en/of verbetering op de arbeidsmarkt.

Belangrijke tip
Bijna alle kosten voor loopbaanbegeleiding zijn aftrekbaar, alleen reiskosten niet. Er is een drempel van € 250,-. De kosten zijn alleen aftrekbaar als ze daadwerkelijk betaald zijn in het jaar waarover de belastingaangifte wordt gedaan. Het is dus belangrijk de nota in één belastingjaar te betalen, anders wordt er tweemaal rekening gehouden met de € 250,- drempel!
Kijk voor meer informatie op de site van de Belastingdienst.
  • Zorgverzekering
  • Gemeente/ UWV
Tab 1
Via zorgverzekering
Particulieren kunnen mogelijk in aanmerking komen voor een geheel of gedeeltelijke vergoeding, mits goed onderbouwd.
Bij zorgverzekeraars zoals CZ is het mogelijk om onder een bepaalde noemer en onderbouwing en afhankelijk van uw verzekeringspakket een vergoeding te ontvangen.

Procedure: U ontvangt van ons een normale factuur, u betaalt aan ons en aansluitend declareert u bij uw zorgverzekeraar die uiteindelijk beslist over de hoogte van de vergoeding en aan u uitbetaalt.
Tab 2
Via gemeente en UWV
Particulieren in de bijstand kunnen mogelijk in aanmerking komen voor een geheel of gedeeltelijke vergoeding, mits goed onderbouwd en toegesneden op persoonlijk herstel, integratie en groei naar het verwerven van zelfstandigheid/ inkomen of voor het behouden ervan.
Bij UWV is het mogelijk om een Individuele Reintegratie Overeenkomst te sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget beschikbaar waarmee u uw coachingstraject geheel of gedeeltelijk kunt betalen.


Betalingsvoorwaarden

U ontvangt een factuur via email. Na ontvangst van de factuur, geldt een betalingstermijn. Indien niet op tijd betaald wordt, worden administratiekosten in rekening gebracht.

Niet nagekomen afspraken en annuleringen

Indien u verhinderd bent voor een afspraak, meldt u dit dan meer dan 48 uur van tevoren. Dit is dan kosteloos. Indien u annuleert tussen 24 en 48 uur voor aanvang van de afspraak bent u 50% van de kosten verschuldigd. Indien u zich niet van tevoren afmeldt wordt het volledige bedrag, met een minimum van 1,5 uur in rekening gebracht.

Overige voorwaarden

Coaching en training op locatie naar wens, is mogelijk. Afhankelijk van datum, tijdstip en reisafstand wordt een tarief afgesproken. Elke sessie (met uitzondering van afgesproken vaste tarieven) wordt pro rato in rekening gebracht, met een minimum van 1,5 uur.

Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW. Zie verder de algemene voorwaarden van Walda Coaching, KvK nummer 04083845

06-15034721

0528-522142

Contactgegevens opslaan

06-15034721

0528-522142

Contactgegevens opslaan

Laatste pagina update: 17 September 2019

Wij scoren een 9.2 van 10 berekend uit 434 reviews van klanten.

Bij ons is uw privacy gewaarborgd. Alle communicatie wordt automatisch encrypted.
Wij gebruiken uitsluitend cookies om onze website te kunnen verbeteren en maatwerk dienstverlening te kunnen leveren.