Het kan gaan om verbeteren, vooruitgang vinden, inzicht krijgen en nieuwe uitdagingen vinden op individueel niveau: scheiding, schoolkeuzes, loopbaankeuzes, persoonlijke groei, burn-out, verlies verwerking, stress en depressieve gevoelens. Op team en business niveau zijn dit: groei, samenwerken intern en extern, bottle-nek inzicht, verlies verwerking, burn-out, stress en depressie gevoelens en het begrijpen van discussies en conflicten.

Walda Coaching staat in Drenthe en omgeving bekend als een onafhankelijke, integer, persoonlijk en professionele coachingpraktijk met respect, begrip en gelijkwaardigheid voor coachees en schept vertrouwen en een band door toegankelijkheid, openheid en transparantie.

Hindernissen en debacles
Veranderen van ingesleten patronen, loslaten van het vertrouwde, meer zelfvertrouwen krijgen, relativeren en vanaf een afstand beschouwen van situaties, is zeer lastig en lukt vaak niet alleen. Een aantal gesprekken met familie en vrienden is wel aardig maar brengt u niet verder. Zij willen wel maar vanwege hun emotionele betrokkenheid is het erg lastig. Daarnaast ontbreekt het hen aan professionaliteit, dat beetje wat u net nodig hebt om weer vooruit te komen.

Duurzaam resultaat
Door de persoonlijke benadering en aanpak, verzorgt Walda Coaching met professionele psychische hulp een duurzaam lange termijn resultaat. Uw sterke kanten worden benadrukt en debacles en hindernissen worden gecoached, besproken en aangepakt als kansen en uitdagingen.
Walda Coaching is in 2006 opgericht en geeft professionele en onafhankelijke coachingbegeleiding vanuit kantoor in Hoogeveen of in overleg in de praktijk in Hoogeveen. Ook is coaching mogelijk bij u thuis of op kantoor.


Samenwerking en onafhankelijkheid
Walda Coaching werkt samen met onder meer diëtisten, masseurs, opticiens, logopedisten en andere zorgverleners. Verder is gekozen voor volledige onafhankelijkheid en geen rechtstreekse rapportage aan zorgverleners, bedrijfsartsen, HRM adviseurs, UWV en gemeenten. De coachee kiest zelf of hij/zij een rapportage wil delen met andere instanties. Het gaat per slot om de groei en belang van de coachee.

Kernwaarden
De kernwaarden waar Walda Coaching om bekend staat en voor gaat zijn:

  • Respect en gelijkwaardigheid
  • Vertrouwen en integriteit
  • Onafhankelijkheid
  • Toegankelijkheid

06-15034721

0528-522142

Contactgegevens opslaan

06-15034721

0528-522142

Contactgegevens opslaan

Laatste pagina update: 17 September 2019

Wij scoren een 9.2 van 10 berekend uit 434 reviews van klanten.

Bij ons is uw privacy gewaarborgd. Alle communicatie wordt automatisch encrypted.
Wij gebruiken uitsluitend cookies om onze website te kunnen verbeteren en maatwerk dienstverlening te kunnen leveren.