Professionele wandelcoaching
wandelcoaching-wandel-coaching
Wandelcoaching heeft veel voordelen. Het mooie van wandelcoaching, is dat u de juiste kleur om u heen heeft waardoor u ontspant en verder vrijwel geen externe prikkels heeft, waar u aan blootgesteld wordt. Hier heeft iedere gesprekspauze, t-splising, steen, horizon, dier, etcetera een functie.

Uw levenspad kent vele routes en belevenissen. Iedereen zit bij regelmaat met de vraag, of ze op de goede weg zitten. Tijdens wandelcoaching, waarin we beiden aan het woord zijn of soms gewoon zwijgen om zaken op ons in te laten werken, geef ik mijn heldere kijk, reflecties, stel de juiste vragen bij iedere situatie en ondersteun bij het maken van keuzes en inslaan van nieuwe paden.

In heel Drenthe, Groningen, Friesland, Groningen en Overijssel zijn veel mooie wandel locaties te vinden voor wandelcoaching. Gebieden als Dwingelderveld, Friesche wold, Weerribben, Aekingerzand, De Woldberg, De Eese, De Lendevalei, De Wetering, De Wieden en veel meer, zijn zeer geschikt voor wandelcoaching.

Iedere reis kan worden gemaakt vanuit verschillende motieven. Een vakantie is een reis waarbij een individu of een groep voor een beperkte tijd een verblijf in vrije tijd elders doorbrengt. Een ontdekkingsreis is een tocht die ondernomen wordt om nieuwe plaatsen te ontdekken. Een zakenreis of dienstreis is een reis ondernomen vanuit de werksituatie. Een bedevaart is een tocht naar een oord met een bijzondere religieuze betekenis en een woon-werktrip is een vaste route van huis naar werkplek. (Definitie Bron Wikipedia)
Uw wandelpad tijdens wandelcoaching is een kort fragment van uw reis, uw leven. Dankzij de professionele insteek van wandelcoaching tijdens het wandelen, passeren in een natuurlijk verlopend gesprek diverse levensonderwerpen. Mogelijk dat we praten over:
• Gemaakte keuzes
• Veranderingen in het leven
• Vrienden die komen en gaan
• interesses
• Verhuizingen
• Studies
• Toekomst wensen
• en meer en meer. Net wat er op het pad komt.
Neem direct contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.

06-15034721

0528-522142

Contactgegevens opslaan

06-15034721

0528-522142

Contactgegevens opslaan

Laatste pagina update: 17 September 2019

Wij scoren een 9.2 van 10 berekend uit 434 reviews van klanten.

Bij ons is uw privacy gewaarborgd. Alle communicatie wordt automatisch encrypted.
Wij gebruiken uitsluitend cookies om onze website te kunnen verbeteren en maatwerk dienstverlening te kunnen leveren.