Speedcoaching

Speedcoaching is een effectieve manier om inspiratie op te doen en om te kunnen sparren over grote en kleine dilemma’s.

Stacks Image 381397
Stacks Image 381395
In gesprek sessies van ongeveer 20 of 30 minuten, kunnen u, uw klanten, cliënten, collega's en of medewerkers, dilemma's of vragen vertrouwelijk bespreken. In het coachgesprek geef ik feedback, inzichten en adviezen en functioneer ik als klankbord.

Speedcoaching kunt u vooral goed voor u zelf gebruiken. Wilt u liever iets meer de verdieping in, kan dit met een kort coach traject.

Daarnaast kunt u als ondernemer/ projectleider/ teamleider/ organisator speedcoach sessies aanbieden. Dit kan op beurzen (beleef, spiritueel, zorg), workshops of binnen uw bedrijf of instelling. Deze sessies hebben als doel om laagdrempelig gebruik te kunnen maken van coaching.

In een dag of dagdeel van 1 tot enkele uren (in overleg) worden speedcoach sessies van 20 of 30 minuten gehouden (met uitloop van 5 minuten), waarbij u, uw klanten, cliënten, collega's en of medewerkers in een gesprek, dilemma's of vragen vertrouwelijk kunnen bespreken. In het coachgesprek geef ik feedback, inzichten en adviezen en functioneer ik als klankbord. En aan het eind heeft iedereen gegarandeerd nieuwe en verrassende inzichten over zichzelf en over zijn of haar kansen en mogelijkheden.

Afhankelijk van de verwachting en behoefte van de coachee kan de speedcoachsessie ook meer informeel zijn met een hoge fun-factor. Dan combineer ik kennis en kunde met verrassing en humor. Persoonlijke groei is fijn en mag tegelijk een leuke belevenis zijn.

Bij voorkeur geef ik deze sessies in een afgeschermde ruimte vanwege privacy en concentratie. Ook is het mogelijk om dit op afstand te doen door middel van beeldbellen.

Neem via onderstaande formulier contact op of maak direct een afspraak.

Laatste pagina update: 17 Augustus 2021

speedcoaching, speed coaching, coaching speed, snel coachen, coachen snel, kort coachen, coachen kort, workshop speed coaching, speed coachen, speedcoachen, workshop speedcoachen, workshop speedcoaching

Voor ons is uw privacy belangrijk. Wij beveiligen automatisch alle communicatie en gebruiken uitsluitend cookies voor het verbeteren van de website.