De laatste tijd loopt onze relatie wat stroever

Wij hebben een lange relatie (15 jaar) maar de laatste tijd loopt het wat stroever. Mijn vrouw heeft aangegeven dat ze twijfels heeft over onze relatie. Hoe hebben we het zover kunnen laten komen de laatste paar jaar. Zij mist waardering en ook seksueel heeft ze een drempel. Ik ben erg onzeker geworden en ik mis de bevestiging van haar dat ze met mij verder wil. Ik zou graag willen dat onze relatie weer goed is en wil graag inzicht krijgen hoe we dit kunnen aanpakken.

Man, 39 jaar

Onze dochter wil voor de tweede keer stoppen met haar opleiding

Onze dochter (18) heeft voor de tweede keer besloten om te stoppen met haar opleiding. Ze zegt veel stress in haar hoofd te voelen. Ze voelt zich vaak niet gelukkig en is erg onzeker over zichzelf. Ze heeft weinig zelfvertrouwen. Ze wil graag hulp om zich beter te voelen.

Kunnen jullie haar daarmee helpen?

Bezorgde moeder (44)

Onze zoon zit niet lekker in zijn vel

Onze zoon (12) zit niet lekker in zijn vel. Hij is bang om fouten te maken en om afgewezen te worden. Hij heeft er geen vertrouwen in dat zijn vrienden om hem heen hem oprecht leuk vinden. Hij voelt zich minderwaardig.

Hij legt de lat om te presteren heel hoog voor zichzelf. Hierdoor ervaart hij erg veel spanning voor school en voor sporten.

Kunnen jullie onze zoon helpen zodat hij weer lekker in zijn vel komt te zitten?

Show more posts

Voor ons is uw privacy belangrijk. Wij beveiligen automatisch alle communicatie en gebruiken uitsluitend cookies voor het verbeteren van de website.