Afbeelding ontbreekt
Lifecoaching vergroot bewustzijn en acceptatie en verkleint de impact van emoties en gedachtenpatronen. Als lifecoach begeleid ik jou in het richten van aandacht op dat wat er op dat moment is. Lifecoaching is het meest effectief wanneer je met emoties en terugkerende gedachtenpatronen zit.

Lifecoaching is geschikt als je het moeilijk vindt, om keuzes te maken, als je het overzicht over je leven een beetje kwijt bent of als je je eenzaam en leeg voelt.

De aanleiding kan ook zijn als je jezelf vaak vergelijkt met anderen en zij het in jouw ogen beter doen dan jij.

Life coaching concentreert zich op de kwaliteit en vormgeving van het leven. Versterking van de balans tussen de persoonlijke wensen en de relatie tot het werk en de wereld om je heen. Niet voor niets is juist deze vorm van coaching in opmars. Jong en oud vraagt zich af “Is dit nu alles?”.

Steeds eerder en vaker staan mensen stil bij vragen over de zin van het leven en ervaren ze een onrust. Mensen voelen zich geleefd alsof niet zij zelf de keuzes maken. En twijfelen over hun keuzes, ze twijfelen over hun opleiding, hebben twijfels over carrière en partnerkeuze. Denk aan bijvoorbeeld het dertigersdilemma.

Een van de methoden die ik hanteer is de Sedona methode. Hiermee ben je in staat om je rust van binnen weer terug te krijgen.

06-15034721

0528-522142

Contactgegevens opslaan

06-15034721

0528-522142

Contactgegevens opslaan

Laatste pagina update: 17 September 2019

Wij scoren een 9.2 van 10 berekend uit 434 reviews van klanten.

Bij ons is uw privacy gewaarborgd. Alle communicatie wordt automatisch encrypted.
Wij gebruiken uitsluitend cookies om onze website te kunnen verbeteren en maatwerk dienstverlening te kunnen leveren.